Training

De training op tennisclub De Balledonk wordt verzorgd door Ben van der Bruggen van Tennis-Works.

Training Senioren voorjaar 2024

Wil jij meer spelplezier door het verbeteren van je techniek of tactiek? Wat tips om je backhand nóg beter te slaan? Of wil je je service verbeteren? Geen probleem! Samen gaan werken aan de punten die je graag wilt verbeteren.

Samen aan de slag:
Samen bepalen wij het trainings programma:
- Verbeteren van je slagen
- Constanter tennissen
- Verbeteren van je tactisch inzicht

Start Training
De training start in: week 16/17/18 van 2024.

Prijzen
20 lessen voor €299,-

Schrijf snel in want vol = vol

Voor meer informatie neem contact op met Ben via [email protected]

Proeflessen

Jeugd
Voor basisschoolkinderen uit gemeente Bernheze is het mogelijk om via Sjors Sportief drie proeflessen te volgen. Voor meer informatie over Sjors Sportief en informatie over proeflessen bij tennisvereniging De Balledonk, kijk op www.sjorssportief.nl

Senioren
Wil je eerst gebruik maken van een proefles? Neem contact op met [email protected]

Trainer

Ben (1986) is nu alweer ruim 6 jaar actief bij TV de Balledonk als trainer. Zelf tennist hij actief bij GPT te Eindhoven en speelt ook competitie voor zowel TV De Balledonk als GPT. Op dit moment Ben woont samen met Aukje en zijn dochtertje Julie in Eindhoven. 

Ben is niet alleen een fanatieke tennisser maar ook een fanatieke voetballer. Zelf voetbalt hij wekelijks en gaat ook wekelijks kijken bij PSV. We hopen dat er weer veel nieuwe leden bijkomen en dan les gaan nemen, natuurlijk is het ook goed voor bestaande leden om de techniek wat bij te schaven. Niet alleen om beter te gaan tennissen maar ook om blessures te voorkomen.
Tot snel op de baan!

Lesreglement

Bekijk hier het lesreglement van Tennis Works

LESREGLEMENT Tennis-Works.pdf