Commissies

Tennisvereniging De Balledonk heeft zijn succes te danken aan de inzet van vele vrijwilligers. Deze zijn georganiseerd in diverse commissies met vaste taken binnen de vereniging:

Technische Commissie:

De TC houdt zich in hoofdzaak bezig met de uitvoering en het organiseren van de diverse competities. De TC zorgt dat de inschrijving voor de competitie bij de KNLTB soepel verloopt, zorgt voor de baanindeling, de ballen etc. Tevens is  de TC het aanspreekpunt voor alle competitie-aangelegenheden ge durende het jaar. Het is voor alle leden mogelijk om senioren- of jeugdcompetitie te spelen

Contactpersonen:
Voor de seniorencompetitie : Ronald Verhallen en Anneke Sikkema. ·       
Voor de juniorencompetitie (voortgezet onderwijs): Ine v/d Heijden en de trainer Ben v.d Bruggen. ·       
Voor de basisschooljeugd :Elke van Daal en de trainer Ben v/d Bruggen.

De team indeling wordt gemaakt op basis van leeftijd en speelsterkte. Indien mogelijk houden wij er rekening mee dat vrienden en vriendinnen bij elkaar in het team komen.

Voor vragen en/of opmerkingen over de externe competitie voor volwassene, kun je mailen naar [email protected].

Voor vragen en/of opmerkingen over de externe competitie voor de jeugd, kun je mailen naar [email protected].

Verder is de TC verantwoordelijk voor de trainingen die door Ben van der Bruggen worden gegeven. In overleg met de TC en het bestuur wordt  er een trainingspakket aangeboden door Ben. De trainer is betrokken bij verschillende activiteiten bij TV De Balledonk. Met name bij jeugdactiviteiten.

Wil je meer weten over de trainingen, kijk dan onder het kopje ‘trainingen’ op de website. 

 

Jeugdcommissie:

De jeugdcommissie is verantwoordelijk voor het jeugdbeleid binnen onze vereniging. Het doel van de commissie is het verzorgen van diverse activiteiten, binnen en buiten de club, voor verschillende leeftijdscategorieën van basisschooljeugd tot en met de jeugd op het voortgezet onderwijs.

Er worden interne competities gespeeld, op de maandagmiddag voor de basisschooljeugd en op de vrijdagavond voor de jeugd op het voortgezet onderwijs.
Ook de organisatie van de externe competitie voor de basisschooljeugd valt onder de verantwoordelijkheid van de jeugdcommissie.
Het open jeugdtoernooi vindt plaats in de herfstvakantie: het Paddenstoelentoernooi. Hier kunnen alle jeugdleden van clubs uit de regio zichzelf aan elkaar meten.

Daarnaast worden nog allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Kijk snel op de jeugdpagina als je hier meer over wilt lezen.
Voor vragen en /of opmerkingen aan de Jeugdcommissie, mail naar: [email protected]

 

Commissie Interne Jeugdcompetitie:

De commissie Interne jeugdcompetitie is een onderdeel van de jeugdcommissie en is verantwoordelijk voor de organisatie van de interne jeugdcompetitie. Vanuit de jeugdcommissie is er een afvaardiging in deze commissie, aangevuld met extra vrijwilligers.

De interne jeugdcompetitie is een interne competitie, waar kinderen uit het basisonderwijs spelenderwijs met elkaar kunnen tennissen. De competitie vindt iedere maandagmiddag plaats. Voor meer informatie zie de jeugdpagina.

Voor vragen en /of opmerkingen over de interne jeugdcompetitie, mail naar: [email protected]

 

Commissie Winter:

Commissie Winter is verantwoordelijk voor de Interne Wintercompetitie.

Voor vragen en /of opmerkingen over de Interne wintercompetitie, mail naar: [email protected]

 

Commissie Zomer:

Verantwoordelijk voor de organisatie van de Interne zomercompetitie.

Voor meer informatie over de interne zomercompetitie, kijk op: https://tvdeballedonk.knltb.site/interne_vrijdagavondcompetitie_zomer

Voor vragen en /of opmerkingen over de interne zomercompetitie, mail naar: [email protected]

 

Commissie Open Toernooi:

De Commissie Open Toernooi is verantwoordelijk voor de organisatie van het Balledonk Open toernooi. De commissie bestaat momenteel uit 3 personen en is nog op zoek naar extra commissieleden.

Het Balledonk Open is een toernooi wat elk jaar gehouden wordt in de week voor Pinksteren, met 2e pinksterdag als finaledag.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: [email protected]

 

Commissie 35+ toernooi:

De Commissie 35+ is verantwoordelijk voor de organisatie van het Balledonk Open toernooi 35+. De commissie bestaat momenteel uit 5 personen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met: [email protected]

 

Commissie Senioren Plus:

Deze commissie organiseert een aantal activiteiten voor de senioren die ook overdag tijd hebben om te tennissen. De activiteiten van deze commissie zijn o.a. externe wintercompetitie op maandag, hutselen op donderdagmiddag, ééndaagse KNLTB toernooi voor 50/55+.

 

Kantinecommissie:

De kantinecommissie is verantwoordelijk voor de gehele catering binnen de tennisvereniging. Hieronder valt o.a. ook de inkoop van eten en drinken en het samenstellen van het assortiment. Dit gebeurt grotendeels in overleg met het bestuur.

De commissie bestaat uit een 5-tal leden, welke 1 x per 3 maanden vergaderen. Naast de commissieleden zijn er nog circa 20 leden actief als kantinemedewerkers, welke tijdens openingstijden van de kantine de bar bemensen. De kantinemedewerkers komen 1 keer in de maand bij elkaar om de kantinediensten in te delen.
De commissie is altijd op zoek nieuw barpersoneel. Indien je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden via: [email protected].

 

Versiercommissie:

De enthousiaste groep dames van de versiercommissie verzorgt de aankleding in de kantine van de club. Elke week staan er weer de mooiste kleine kunstwerkjes op de tafels en op de bar. Vaak met bloemen, takken en kleine voorwerpen die verwijzen naar een thema of jaargetij.

 

Sponsorcommissie:

De commissie zorgt voor een goede relatie met de sponsoren en zoekt naar de juiste middelen om de naam van de sponsor zichtbaar te maken. Daarnaast is het aantrekken van nieuwe sponsoren ook een belangrijke taak. De sponsoren zijn ondersteuners van de club. De vereniging wil deze namen graag positief uitdragen in ruil voor een financiële ondersteuning. De sponsorcommissie van onze vereniging staat altijd open voor activiteiten waarbij wij sponsoren kunnen betrekken. De wisselwerking tussen sponsor en vereniging is iets waar beiden plezier en voordeel uit moeten halen.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mailen naar: [email protected]. Bekijk de sponsormogelijkheden hier.

 

Technische dienst:

De technische dienst bestaat uit 12 personen die het tennispark en de banen in topconditie houden. De technische dienst zorgt o.a. voor:
- de bestrating en plantsoenen (i.s.m. IBN)
- het wekelijks vegen en slepen van de banen.
- voldoende zand op de banen en de bestrijding van mosgroei
- het reinigen van de zonnepanelen, reclamezuilen en de goten.

Ook heeft de technische dienst nauw contact met de stichting en levert deze een belangrijke bijdrage wanneer het gaat om vernieuwingen op het tennispark zoals de aanleg van nieuwe banen en ledverlichting.            

Rene Steenbakkers (coördinator)
E mail: [email protected]

 

Website:

De commissie is verantwoordelijk voor het beheer van de website.
Voor vragen en /of opmerkingen over de website, mail naar: [email protected]