Over TV De Balledonk

Welkom bij tennisvereniging De Balledonk. Een actieve vereniging met 8 verlichte kunstgrasbanen op het park dat er prachtig bij ligt, aan het begin van de Droevendaal in het AA-dal, geflankeerd door een voetbalvereniging en korfbalvereniging.

De vereniging voert met zonnepanelen en ledverlichting een maatschappelijk bewust beleid. Rekening houden met de omgeving en samenwerken met lokale ondernemers staat bij de vereniging hoog in het vaandel. De kantine ligt midden in het park en is vaak het
middelpunt van de gezelligheid vóór en na de wedstrijden.

De vereniging wordt gedragen door de leden die zitting hebben in de vele commissies. Zij maken de club en daar zijn we trots op! Onder de vlag van de KNLTB worden er diverse toernooien en georganiseerd. Vanuit de club wordt er deelgenomen aan competities voor zowel jeugd als senioren. De vereniging is recreatief georiënteerd, maar tijdens de trainingen en wedstrijden wordt door alle leden op hun hoogste niveau gestreden.

Iedereen is welkom als lid, sponsor of supporter. Kijk verder op de vernieuwde site en zie wat deze mooie vereniging jou kan bieden!


Tot ziens!
Wim Dortmans
Voorzitter TV De Balledonk