Sponsoren

Bij De Balledonk in Heeswijk-Dinther wordt sinds 1970 tennis gespeeld. Door jong en oud, individueel en in teamverband. Onze  vereniging heeft actieve leden die zorgen voor een sociale en sportieve ontmoetingsplek. Om de sport te promoten worden er niet alleen training, KNLTB competities en     toernooien aan de leden aangeboden maar worden er ook speciale jeugd- en senioractiviteiten georganiseerd.

Voor ouderen, gehandicapten en minder bedeelden in de gemeente organiseert De Balledonk evenementen die er aan bijdragen dat deze groepen mee kunnen doen in onze samenleving op gebied van sport en sociaal contact. Voorbeelden hiervan: tennis clinic voor verstandelijk beperkten,     rolstoel wandelroute via het sportpark en vrij tennis met statushouders.

Om deze promotie van de sport in stand te kunnen houden is de financiële ondersteuning van sponsoren onmisbaar. De vereniging is erg dankbaar voor de sponsorgelden die bedrijven en particulieren doneren. Door deze gunning laat u als sponsor zien dat u maatschappelijk betrokken bent en de     tennissport een warm hart toedraagt.

 

Welke sponsormogelijkheden zijn er?

Bij De Balledonk is voor wat betreft sponsoring van alles mogelijk. Een heel of half relamebord, winddoeken, vlaggen, uw naam verbinden aan één of meer van onze open toernooien etc. De opbrengsen van alle vormen van sponsoring komen volledig ten goede aan activiteiten die in onze vereniging plaatsvinden. Download de brochure, het contract met kostenoverzicht of bekijk onze sponsorvideo voor een goed idee van de mogelijkheden.

Wilt u informatie over een of meerdere vormen van sponsoring of gewoon een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden dan kunt u zich wenden tot de sponsorcommissie. Mail naar [email protected]. Download de brochure, het contract met kostenoverzicht of bekijk onze sponsorvideo voor een goed idee van de mogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage.
De sponsorcommissie

TVBD-SPONSOR-LR.pdf TVBD-SPONSOROVEREENKOMST.pdf