Welkom op de Jeugdpagina!

Tennissen is voor kinderen van alle leeftijden een leuke en uitdagende sport. Het is een sport die je kunt beoefenen wanneer het je zelf uitkomt. Hoe leuk is het om met een vriendje of vriendinnetje af te spreken op de tennisbaan. Samen buiten sportief bezig zijn is fijn en ook nog heel gezond.

Speciaal voor jeugdleden


Om je tennisvaardigheden te verbeteren raden wij je aan om zeker in het begin van je tennis carrière tennislessen te volgen. Hiervoor hebben wij een all-in abonnement. Super voordelig! Het all-in abonnement bestaat uit lidmaatschap + tennislessen.
Tennisles kun je al volgen vanaf 4 jaar oud. Met het all-in abonnement neem je, vanaf 6 jaar, ook deel aan de externe competitie.

Wil je alleen een lidmaatschap om vrij te tennissen? Dat kan natuurlijk ook!
Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden en lid worden

Activiteiten voor de jeugd

Ook worden er verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Denk hierbij aan een vriendjes/vriendinnetjes tennismiddag, clubkampioenschappen of een filmavond. Om deze activiteiten te kunnen blijven organiseren zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers/ouders die het leuk vinden om hierbij te helpen.

Heeft je kind interesse, laat het ons dan weten.  Twijfelt je  kind nog? Dan kan hij/zij gebruik maken van een paar proef tennislessen. Wij kunnen i.o.m. de tennisleraar uw kind inplannen voor een paar proeflessen en kun je daarna samen met je kind beslissen of hij/zij lid wil worden.
Voor Basisschoolkinderen uit de gemeente Bernheze is het ook mogelijk om via Sjors sportief drie proeflessen te volgen.

Meer informatie?


Wil je informatie over de competitie tennis dan kun je  contact opnemen met [email protected]

Voor informatie over de tennislessen kunt u contact opnemen met [email protected]

Wij hopen dat wij je kind binnenkort mogen verwelkomen op de tennisbaan bij TV de Balledonk. En als ouder/verzorger ben je uiteraard ook zeer welkom om een kijkje te nemen bij ons op het park. Tot ziens op het tennispark van TV de Balledonk!

   Jeugdkampioenen