Externe competitie (Jeugd)

Captains ·       
Per team is een captain aangewezen (staat vermeld bij de teamindeling). Als een team van captain wil veranderen, dan is dit mogelijk. Graag doorgeven aan de technische commissie zodat zij dit kunnen aanpassen i.v.m. invoer rechten voor het invullen van de uitslagen. ·       
De captain maakt een rijschema en deelt ouders in om een competitiedag te begeleiden.  ·       
Tip: maak een groepsapp aan met het team.

Begeleiding competitie
Wat houdt begeleiden van het team bij de competitie in:
Je ontvangt de bezoekende teams. En bent voor hen het aanspreekpunt.
Je vult het wedstrijdformulier in en deelt de wedstrijden in, waarbij de hoogst gerankte speler de eerste singel of eerste dubbel speelt. Na de wedstrijd lever je het wedstrijdformulier in bij de Captain van het team. Deze vult de uitslag digitaal in.
Je verzorgt samen met de kantinedienst de lunch voor het eigen team en het bezoekende team (de lunch wordt door de club ingekocht).
Verder houdt je alles mee in de gaten of alles soepel verloopt en ruim je nadien alles op.

Competitietraining
Vooraf aan de start van de competitie geeft Ben een Competitietraining. Deze training is goed voor de teamspirit en zal Ben het team tactische tips geven zodat het team helemaal klaar is om competitie te gaan spelen.

Wedstrijdshirt
Voor de competitie wedstrijden worden er shirts aangeboden door  TV de Balledonk. Het is de bedoeling dat het shirt alleen bij de wedstrijden gedragen wordt. Wanneer je stopt met competitie tennis moet je het shirt inleveren bij de club.

Informatie over de wedstrijden kun je vinden op de site: https://mijnknltb.toernooi.nl  

Hopelijk is de informatie duidelijk. Als er nog vragen zijn, mail die dan naar  [email protected]