Interne woensdagcompetitie

1x in de maand op woensdagmiddag spelen de kinderen van de basisschool interne competitie. Met leeftijdgenoten en kinderen van je eigen sterkte speel je onderling wedstrijdjes.

Uitgangspunten
Tijdens deze wedstrijden op maandagmiddag worden de kinderen begeleid in het tennis en wegwijs gemaakt op de club. Ze leren de puntentelling, ze leren het afhangsysteem en de gedragsregels rondom de baan. Uitgangspunt is dat de kinderen met leeftijdsgenoten lekker kunnen sporten en  veel plezier gaan beleven in het tennissen.

Afsluiting en wisselbeker
De maandagmiddag competitie wordt het voor- en najaar altijd afgesloten met een spelletjesmiddag, waarin ook de poule winnaars bekend worden gemaakt en beloond worden met een prijs. Er is voor de winnaar van de meeste gewonnen games een wisselbeker in elke kleur (rood,oranje,groen).

Hulpouders
Van de ouders verwachten we dat ze één of tweemaal per periode zich inzetten als hulpouder. Iedere ouder krijgt nog informatie wat er  verwacht wordt. Er wordt ook een indeling gemaakt per periode. Mocht je niet kunnen, dan kun je onderling ruilen.