TENNIS & SPONSOR

Bij De Balledonk in Heeswijk-Dinther wordt sinds 1970 tennis gespeeld. Door jong en oud, individueel en in teamverband. Onze  vereniging heeft actieve leden die zorgen voor een sociale en sportieve ontmoetingsplek. Om de sport te promoten worden er niet alleen training, KNLTB competities en toernooien aan de leden aangeboden maar worden er ook speciale jeugd- en senioractiviteiten georganiseerd.

Om deze promotie van de sport in stand te kunnen houden is de financiële ondersteuning van sponsoren onmisbaar. De vereniging is erg dankbaar voor de sponsorgelden die bedrijven en particulieren doneren. Door deze gunning laat u als sponsor zien dat u maatschappelijk betrokken bent en de tennissport een warm hart toedraagt.

GEZOND SPORTBELEID

Het bestuur van TV De Balledonk heeft een beleidsplan waar een duidelijke focus gelegd wordt op het laagdrempelig toegankelijk houden van tennis voor de jeugd en minder bedeelden. Het is van maatschappelijk belang dat de jeugd opgroeit met het uitoefenen van een sport als tennis. Jong geleerd is oud gedaan. Tennis is immers flexibel in te passen in je leven en goed voor de gezondheid.

SPONSORMOGELIJKHEDEN

De sponsorcommissie informeert u graag. Mail naar sponsorcommissie@tvdeballedonk.nl. Download de brochure, het contract met kostenoverzicht of bekijk onze sponsorvideo voor een goed idee van de mogelijkheden.

DOWNLOAD BROCHURE
DOWNLOAD CONTRACT