Tennisvereniging De Balledonk is de grootste tennisclub van Heeswijk-Dinter en is opgericht in 1970. Ontstaan op een locatie met een enkele gravelveld zonder verdere accommodatie, is het uitgegroeid tot een vereniging met momenteel circa 550 senioren- en 100 jeugdleden.
Met 8 verlichte kunstgrasbanen ligt het park er prachtig bij, aan het begin van de Droevendaal in het AA-dal, geflankeerd door een voetbalvereniging en korfbalvereniging. De kantine ligt midden in het park en is vaak het middelpunt van de gezelligheid na de wedstrijden.

De vereniging wordt gedragen door de leden die zitting hebben in de vele commissies. Zij maken de club en daar zijn we trots op! Onder de vlag van de KNLTB worden er diverse toernooien en georganiseerd. Vanuit de club wordt er deelgenomen aan competities voor zowel jeugd als senioren. De vereniging is recreatief georiënteerd, maar tijdens de trainingen en wedstrijden wordt door alle leden op hun hoogste niveau gestreden.

Iedereen is welkom als lid, sponsor of supporter. Kijk verder op de vernieuwde site en zie wat deze mooie vereniging jou kan bieden!

Tot ziens!
Wim Dortmans
Voorzitter TV De Balledonk