WIL JE OOK LID WORDEN VAN TENNISVERENIGING DE BALLEDONK?MELD JE NU AAN

TOELATING NIEUWE LEDEN

SENIOREN
Nieuwe leden zijn altijd welkom bij de vereniging. Er is op dit moment géén wachtlijst! Nieuwe leden kunnen direct instromen. Wij hanteren de richtlijn van de KNLTB, die rekent met een capaciteit van zeventig seniorleden per baan.

JUNIOREN
Voor jeugdleden hanteren we nooit een wachtlijst. Zij worden ook direct toegelaten tot de tennisclub.

SUPER AANBIEDING VOOR DE JEUGD 2018 ALL-IN VANAF €85,-

INFORMATIEAVOND NIEUWE LEDEN

Eind februari/ begin maart, wanneer de nieuwe tennispasjes opgehaald kunnen worden in de kantine, wordt er een informatieavond voor nieuwe leden georganiseerd. Je hebt dan de mogelijkheid nieuwe en bestaande leden te ontmoeten en je kunt meteen gaan tennissen als je wilt. Je krijgt uitleg over het reilen en zeilen binnen onze vereniging.

PROEFLESSEN OF TRAINING

Voor basisschoolkinderen uit gemeente Bernheze is het mogelijk om via Sjors Sportief drie proeflessen te volgen. Voor meer informatie over Sjors Sportief en informatie over proeflessen bij tennisvereniging De Balledonk, kijk op www.sjorssportief.nl

Voor senioren is het volgen van een training of een proefles mogelijk, kijk voor meer informatie op de trainingspagina.

MEER INFORMATIE OVER TRAINING

CONTRIBUTIE

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van een volledig contributiejaar. Bij tussentijdse beëindiging van het lidmaatschap kan geen aanspraak gemaakt worden op enige vorm van restitutie. Nieuwe junior- of seniorleden kunnen lid worden van onze vereniging.

MEER INFORMATIE

KENNISMAKEN

SENIOREN

Elke dinsdagavond is er voor senioren vanaf 19.15 uur ‘hutselen’ op de tennisclub. Op basis van binnenkomst wordt bepaald met wie en tegen wie je oefenwedstrijden van 45 minuten speelt. Het is een unieke kans om  mensen te leren kennen en ervaring op te doen.

JUNIOREN

Iedere maandagmiddag spelen kinderen van de basisschool een interne competitie. Tijdens deze wedstrijden op maandagmiddag worden de kinderen begeleid in het tennis en wegwijs gemaakt op de club.

NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen, dan kun je bellen
met Mirjam van Grinsven,
ledenadministratie, ledenadmin@tvdeballedonk.nl.

CONTACTPERSOON NIEUWE LEDEN

Wil je graag een persoonlijke kennismaking op de club of lijkt het je leuk om je als vrijwilliger in te zetten neem dan gerust contact op met Ria van Mierlo via 0413-296022 of ledeninformatie@tvdeballedonk.nl. Zij maakt je wegwijs binnen onze tennisvereniging!