TV DE BALLEDONK

Tennisvereniging De Balledonk telt circa 550 seniorenleden en 100 jeugdleden. Er is een goede balans tussen competitiespelers en recreanten. Het hele jaar door worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals  interne en externe competities, toernooien en evenementen.

MEER OVER TV DE BALLEDONK

COMMISSIES

Voor de organisatie van diverse vaste taken binnen de vereniging zijn een aantal afzonderlijke commissies, bemand met vrijwilligers, verantwoordelijk. Commissies kunnen alleen bestaan door het grote aantal vrijwilligers dat zich hiervoor wil inzetten. Er vindt regelmatig overleg plaats tussen bestuur en commissievoorzitters, die tevens bestuurslid zijn.

OVERZICHT COMMISSIES

TRAININGEN

Tweemaal per jaar kunnen leden van tennisvereniging De Balledonk zich inschrijven voor de nieuwe trainingscursus. Er kan van maandag t/m zaterdag training worden gegeven. Op basis van de aanmeldingen wordt het trainingsschema ingedeeld.

MEER OVER TRAININGEN

LIDMAATSCHAP

Voor meer informatie over het lidmaatschap klik op onderstaande button.

MEER INFORMATIE

Wil je lid worden van tennisvereniging De Balledonk, meld je dan aan via onderstaande button.

DIRECT AANMELDEN

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD

Tennisvereniging De Balledonk is een vereniging die bijna geheel draait op vrijwilligers. Alle activiteiten en toernooien worden door een groep enthousiaste vrijwilligers georganiseerd. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse, neem contact op met de vereniging via onderstaande button.

MELD JE AAN ALS VRIJWILLIGER

CLUBBLAD EES

Tweemaal per jaar komt het clubblad “EES” uit. Boordevol nuttige informatie over de club en altijd met een terugblik op het afgelopen seizoen en een blik naar de toekomst. Echte bewaarnummers voor leden, maar ook voor nieuwe leden zeer handig en bruikbaar.

BEKIJK DE CLUBBLADEN