TENNISTRAINING SENIOREN

Er kan worden ingeschreven voor een nieuwe trainingscyclus van 18 weken.  In beginsel wordt getraind in groepjes van 4 personen. De trainingen beginnen in week 14. Kosten deelname: €247,50.

Schrijf je direct in

PROEFLESSEN JEUGD

Voor basisschoolkinderen uit gemeente Bernheze is het mogelijk om via Sjors Sportief drie proeflessen te volgen. Voor meer informatie over Sjors Sportief en informatie over proeflessen bij tennisvereniging De Balledonk, kijk op www.sjorssportief.nl

PROEFLESSEN SENIOREN

Wil je eerst gebruik maken van een proefles? Neem contact op met trainingen@tvdeballedonk.nl

LESREGLEMENT

Een lesuur duurt 60 minuten. De lessen worden ingedeeld door Ben. Lessen gaan in principe altijd door, tenzij Ben contact met je opneemt. De eerste 2 lessen die niet door kunnen gaan i.v.m. slecht weer worden altijd ingehaald.

 

LEES VERDER

INTRODUCTIE NIEUWE TRAINER

Hallo allemaal,

Mijn naam is Ben van der Bruggen, 30 jaar inmiddels en alweer 10 jaar actief als tennistrainer. Ik woon samen met mijn vriendin Aukje. Ik hou natuurlijk van de tennis sport maar voetbal en naar PSV gaan zijn ook grote hobby’s van me.  Zo’n 6 jaar geleden ben ik ook al actief geweest bij Tv de Balledonk en daar komt nu een vervolg aan.

4 jaar geleden ben ik gestopt bij Tv de Balledonk om bij mijn eigen club als trainer aan de gang te gaan. Ik hoop dat nu te kunnen combineren. Ik herinner met een drukke club met veel en goede vrijwilligers. Ook werd er in mijn tijd ontzettend veel getraind en hoop dat eerlijk gezegd terug te kunnen brengen bij Tv de Balledonk. In de afgelopen 4 jaar heb ik in een groot team kunnen werken waar we veel ervaringen en tips van elkaar hebben kunnen leren. Ik hoop ook dat ik in de laatste 4 jaar weer gegroeid ben als trainer.

 

Ik wil graag een nieuwe impuls geven aan de jeugdleden en ook nieuwe jeugdleden gaan werven. Met het nieuwe all-in pakket hopen we dat de jeugd ook meer binding gaat krijgen met de club.

Natuurlijk hoop ik ook de bestaande jeugd te kunnen begeleiden en nog extra te kunnen binden aan de club. Natuurlijk horen de senioren hier ook bij. Ik wil ervoor zorgen dat niet alleen beginnende tennissers het belang van les ziet maar ook gevorderde spelers het belang van training gaan inzien. Natuurlijk is het niet alleen om een betere tennisser te worden, maar is het ook bevorderlijk voor de gezondheid om te blijven sporten.  Ik hoop iedereen dan ook op technisch, tactisch, conditioneel en mentaal vlak te kunnen begeleiden in de trainingen.

Groeten en tot op de baan en ernaast.

Ben