CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

De clubkampioenschappen worden jaarlijks gehouden. De nadruk ligt dan niet alleen op de prestatie, maar vooral ook op de gezelligheid. We proberen zoveel mogelijk speelcategorieën te laten spelen in poules, waarbij de winnaars doorgaan in een afvalschema: hierdoor kan iedereen minstens twee wedstrijden spelen per onderdeel.
Schrijf je je voor twee categorieën in? Dan betekent dat dat je nagenoeg de hele week beschikbaar moet zijn. De wedstrijdleiding behoudt zich het recht voor om inschrijvers met teveel verhinderingen te weigeren.

INSCHRIJVEN

INTERNE VRIJDAGAVOND ZOMERCOMPETITIE

De interne zomercompetitie op de vrijdagavond is alleen voor mix-dubbels. Er wordt gespeeld van april tot aan de schoolvakanties in de zomer.

GENERATIETOERNOOI

Samen met je vader, moeder, oom, tante of opa of oma dubbelen. Een gezellig “senior/jeugdtoernooi” waar gezelligheid de boventoon voert. Op 15 oktober  2016 spelen we weer. Er wordt ook weer gezellig samen geluncht.

MEER INFORMATIE

HUTSELEN 55+

Elke dinsdagochtend en donderdagmiddag kun je vrijblijvend meedoen aan het ‘hutselen’ voor senioren 55+. Dinsdagochtend vanaf 09.00 uur tot 11.00 uur en donderdagmiddag van 13.00 tot 15.00. Zowel tijdens het hutselen als na afloop is de kantine open eis het een gezellig samenzijn in de kantine.De indeling geschiedt ter plekke waar zowel dubbel als mix gekozen kan worden.

HUTSELEN DINSDAGAVOND

Elke dinsdagavond is het vanaf 19.15 uur ‘hutselen’ op de tennisclub. Op basis van binnenkomst wordt bepaald met wie en tegen wie je oefenwedstrijdjes van 45 minuten speelt. Veel nieuwe leden maken hier gebruik van, het is een unieke kans om snel mensen te leren kennen en ervaring op te doen.

DE INTERNE VRIJDAGAVOND WINTERCOMPETITIE

De interne vrijdagavond wintercompetitie is een langgerekt toernooi, dat gespeeld wordt gedurende de wintermaanden tussen de najaars- en voorjaarscompetitie. Er wordt gespeeld op vrijdagavonden in vaste dubbels en mixen.

MEER INFORMATIE

SENIOREN+ COMPETITIE

Deze KNLTB-competitie is vergelijkbaar met andere competities, behalve dat deze door de week en overdag plaats vindt. Fijn voor de spelers die dan tijd hebben om gezellig en sportief een balletje te slaan.

REGTUIT HEREN COMPETITIE

Deze competitie is buiten de KNLTB opgezet tussen een aantal verenigingen uit de regio die samen competitie spelen. Steeds wordt er bij een andere vereniging gespeeld of krijg je een vereniging op bezoek. Omdat de samenstelling van de teams vaak jaren op rij niet veranderd kom je ook elk jaar weer de dezelfde mensen tegen. Hierdoor zijn het erg gezellige middagen.