BALLEDONK OPEN

Het Balledonk Open is een toernooi wat elk jaar gehouden wordt in de week voor Pinksteren, met 2e Pinksterdag als finaledag.

De categorieën variëren jaarlijks, dit ligt aan inschrijvingen, maar in principe  vanaf categorie 3 t/m categorie 8, in zowel single, als dubbel als mix.

Het inschrijfgeld is € 7 per onderdeel en je mag met maximaal 2 onderdelen meedoen.

EXTERNE COMPETITIE

De KNLTB-competitie valt onder de verantwoordelijkheid van de Technische Commissie (TC) en is een jaarlijks terugkerende competitie, waarin teams van onze vereniging het opnemen tegen andere tennisverenigingen uit de regio. De competitie telt over het algemeen zeven wedstrijddagen, die af en toe worden onderbroken door feestdagen.

MEER INFORMATIE                     PLANNING EN UITSLAGEN

BALLEDONK OPEN POULETOERNOOI 35+

Het Balledonk Open pouletoernooi 35+ is een toernooi in poulevorm voor leden van 35 jaar en ouder. Na de poulefase worden er (eventueel kwartfinales) een halve finale en finale gespeeld. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen kunnen er dubbels in de categorieën 5 t/m 8 gespeeld worden.
Deelname kosten zijn € 7,50 per persoon.

‘T BOMENPARK BERNHEZERTOERNOOI

Ieder jaar wordt ’t Bomenpark Bernhezertoernooi georganiseerd. Je kunt dan met andere leden van de KNLTB uit de gemeenten Bernheze spelen. Het toernooi vindt plaats op tennispark van tennisvereniging De Balledonk en tennisvereniging De Hoef. Er kan gemengd dubbel, dubbelspel of enkelspel gespeeld worden in de categorieën 3 tot en met 8. Deelname kosten zijn € 7,50 per persoon.