De interne zomercompetitie op de vrijdagavond is alleen voor mix-dubbels. Er wordt gespeeld van april tot aan de schoolvakanties in de zomer. Er wordt gespeeld op vrijdagavonden tussen 18.00 uur en 23.00 uur. Er wordt altijd afgesloten met een finale/feest avond.
Je kunt verhin
deringen opgeven, dus je speelt wanneer het jou uitkomt. De poules worden ingedeeld, op basis van sterkte. Door de poules de afgelopen jaren wat te verkleinen, kunnen we toch steeds alle inschrijvingen honoreren.

Dit jaar gaat de middelbare school jeugd voor het eerst ook op de vrijdagavond meedoen om zo te integreren en de overstap naar de senioren te verkleinen. Deze jonge groep wordt begeleid door de jeugdcommissie en speelt alleen onderlinge partijen in de vooravond tot 20.00 uur.

De kosten voor deelname zijn € 5,- per persoon.

REGLEMENT

INSCHRIJVEN VRIJDAGAVOND ZOMERCOMPETITIE

De interne vrijdagavond zomercompetitie is een interne competitie die door tennisvereniging De Balledonk georganiseerd wordt.

Je ontvangt circa een maand voor start een uitnodiging om in te schrijven.

AGENDA, POULES EN UITSLAGEN

Bekijk de agenda, poules en uitslagen via onderstaande link.

AGENDA, POULES & UITSLAGEN

INVALLER NODIG?

Heb je een invaller nodig, kijk dan eerst of iemand uit jouw eigen poule bereid is om in te vallen. Is er niemand beschikbaar, dan kun je gebruik maken van reservespelers. Let wel op, een invaller mag nooit een hogere speelsterkte hebben dan jouw eigen speelsterkte. Zorg ervoor dat de wijziging voor aanvang van de wedstrijd doorgegeven wordt aan de wedstrijdleiding.

INVALLERS

GEEN TENNISMAATJE?

Je wilt graag tennissen maar je hebt geen vaste tennispartner of je wilt gewoon gezellig met andere leden tennissen? Dan regelt de commissie een tennismaatje.

MEER INFORMATIE?

Vraag het één van de commissieleden: Miranda Luiten, Jos Nijssen, Joke Heerkens, Chris Voets, Mari van Berloo, Anneke Sikkema, Monique Gibbels.