De Toren interne vrijdagavond wintercompetitie is een langgerekt toernooi, dat gespeeld wordt gedurende de wintermaanden tussen de najaars- en voorjaarscompetitie. Er wordt gespeeld op vrijdagavonden in vaste dubbels en mixen. Je kunt verhinderingen opgeven, dus je speelt wanneer het jou uitkomt. Wij maken poules, ingedeeld op sterkte en je geeft je op voor een periode in het najaar of aan het begin van het nieuwe jaar. Er wordt altijd afgesloten met een finale/feest avond. 

De kosten voor deelname zijn € 5,- per persoon.

BEKIJK HET REGLEMENT

INSCHRIJVEN VRIJDAGAVOND WINTERCOMPETITIE

De Toren interne vrijdagavond wintercompetitie is een interne competitie die door tennisvereniging De Balledonk georganiseerd wordt.

Je ontvangt circa een maand voor de start een uitnodiging om in te schrijven.

DIRECT INSCHRIJVEN

AGENDA, POULES EN UITSLAGEN

Bekijk de agenda, poules en uitslagen via onderstaande link.

POULES EN UITSLAGEN

INVALLER NODIG?

Heb je een invaller nodig, kijk dan eerst of iemand uit jouw eigen poule bereid is om in te vallen. Is er niemand beschikbaar, dan kun je gebruik maken van reservespelers. Let wel op, een invaller mag nooit een hogere speelsterkte hebben dan jouw eigen speelsterkte. Zorg ervoor dat de wijziging voor aanvang van de wedstrijd doorgegeven wordt aan de wedstrijdleiding.

INVALLERS

GEEN TENNISMAATJE?

Je wilt graag tennissen maar je hebt geen vaste tennispartner of je wilt gewoon gezellig met andere leden tennissen? Dan regelt de commissie een tennismaatje.

MEER INFORMATIE?

Vraag het één van de commissieleden: Anuska van Schijndel, Tino van Gaal, Anke van Grinsven, Dennis v.d. Heuvel, Freek van Nuland, Stef van Nuland, Femke Manders of Wendy Dobbelsteen.