INTERNE ACTIVITEITEN SENIOREN

Binnen tennisvereniging De Balledonk zijn er voor senioren verschillende interne activiteiten, zoals toernooien, competitie en evenementen. Er zijn diverse activiteiten voor de verschillende leeftijdscategorieën. Klik op onderstaande button voor alle interne activiteiten.

ALLE INTERNE ACTIVITEITEN

EXTERNE ACTIVITEITEN SENIOREN

Om de kwaliteit van het tennissen te verhogen zijn er voor de senioren verschillende externe activiteiten, waaronder competitie en toernooien. Bekijk het totale overzicht via onderstaande button.

ALLE EXTERNE ACTIVITEITEN

TRAININGEN

Voor seniorleden van tennisvereniging De Balledonk bestaat de mogelijkheid om tennistraining te volgen.

MEER INFORMATIE

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD

Tennisvereniging De Balledonk is een vereniging die bijna geheel draait op vrijwilligers. Alle activiteiten en toernooien worden door een groep enthousiaste vrijwilligers georganiseerd. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse, neem contact op met de vereniging via onderstaande button.

MELD JE AAN ALS VRIJWILLIGER

INVALLEN

Wilt u niet wekelijks competitie spelen? Dan is het ook mogelijk om u op te geven als invaller. Het is mogelijk om u zowel bij interne- als externe competities als invaller op te geven.

Op de activiteitenpagina kunt u kijken wanneer de verschillend competities aanvangen. Bij het openstellen van de inschrijving, kunt u kenbaar maken dat u zich wilt opgeven als invaller. Kijk voor meer informatie over de verschillende commissies op onze commissiepagina.