Nieuws uit het bestuur - juni 2024

03 juni 2024


Sesam open u...

Gelukkig, de poort doet het weer. En je kunt voortaan binnen met de code die je in de KNLTB app staat. Deze code wordt elke week, in de nacht van zondag op maandag, ververst. 

We hebben de KNLTB gevraagd hier een langere termijn aan te hangen maar dit vooralsnog nog niet mogelijk.

Installeer de KNLTB app op je telefoon zodat je ook na 14 juni het park op kunt. Na deze datum is toegang met de algemene code niet meer mogelijk.

Zomertoernooi

We blikken terug op een mooi toernooi met maar liefst bijna 200 deelnemers! De spelers kwamen van 55 verschillende clubs. Vanuit de Balledonk deden 20 leden mee.

Gelukkig hebben diverse leden een handje geholpen bij de organisatie van het toernooi enhet verzorgen van de hapjes. 
    

Volgend jaar heeft deze commissie graag vaste versterking bij de voorbereidingen van het toernooi. Iets voor jou? Mail naar [email protected]

Clubkampioenschappen 2024 ???

Vind jij het ook leuk & belangrijk dat er weer een clubkampioenschap is dit jaar? Vorig jaar zijn de clubkampioenschappen niet doorgegaan.

De leden die dit voorheen deden zijn gestopt en we hebben helaas nog geen opvolging kunnen vinden.

Als we 2 leden hebben die dit op willen zetten, kunnen ze op ondersteuning vanuit andere commissies rekenen. De datum en vorm waarin je het clubkampioensschap kunt organiseren staat nog open. Wil je ons hierbij helpen? Mail dan naar [email protected]

 

Niks zo lekker als een drankje in de kantine nadat je van de baan af komt. Helaas zit een deel van onze vaste bezetting in de lappenmand en zijn een aantal leden gestopt. De afgelopen maanden merken we dat we de bezetting bijna niet meer rond krijgen en zijn sommige leden wel erg vaak aan de beurt.

We zijn daarom dringend op zoek naar barpersoneel. Al kun je maar 1 avond in de maand meld je alsjeblieft aan.  
Stuur een app naar Heidi (06-16446783) voor meer info, keertje proefdraaien of je direct aan te melden.
Ps: Ook niet leden mogen zich aanmelden voor het draaien van bardienst

Zomertennis

Ook dit jaar kunnen mensen in de maanden juni- juli- augustus gebruik maken van ons zomerabonnement. De eerste inschrijvingen zijn al weer binnen. 
Ken jij nog iemand voor wie dit mogelijk wat is? Verwijs ze door naar onze website 

De eerste inschrijvingen zijn alweer binnen. :)
Hartelijk welkom zomerleden!

 
 

Nieuwscategorieën