CLUBKAMPIOENSCHAPPEN

Het grootste interne toernooi van het jaar, voor alle jeugd- en seniorleden.
Er heerst twee weken lang een supergezellige drukte rond de tennisbanen. Als de kampioenen gehuldigd zijn wordt als vanouds gebarbecued.

JEUGDKAMP

Hét hoogtepunt ieder jaar na de competitie, dit jaar 8 en 9 juli 2017, is het jeugdkamp van zaterdagochtend tot en met zondagmiddag voor alle jeugdleden.

Je leest het goed. Dit jaar kunnen alle jeugdleden meedoen! Basisschooljeugd en Middelbare schooljeugd.

MEER INFORMATIE

INTERNE COMPETITIE MAANDAGMIDDAG BASISONDERWIJS

Op maandagmiddag spelen de kinderen van de basisschool van 16.00 uur tot 17.00 uur een interne competitie. Met leeftijdgenoten en kinderen van je eigen sterkte speel je onderling wedstrijdjes. Er zijn leuke prijzen te winnen en wie gaat met de felbegeerde wisselbeker naar huis?

MEER INFORMATIE

GENERATIETOERNOOI

Samen met je vader, moeder, oom, tante of opa of oma dubbelen. Een gezellig “senior/jeugdtoernooi” waar gezelligheid de boventoon voert. Er wordt ook weer gezellig samen geluncht.

MEER INFORMATIE

KIDSDAY ROSMALEN BASISONDERWIJS

In juni 2017 krijg je de kans om vele topspelers te zien spelen. Heb je een favoriete tennisspeler? Misschien speelt hij of zij wel mee komend jaar. Gezellig met je tennisvrienden een dagje tennis kijken, spelletjes spelen en rondsnuffelen tijdens een professioneel internationaal toernooi. Inclusief lunch en frietjes eten op de club.

MEER INFORMATIE

INTERNE VRIJDAGAVOND COMPETITIE VOORTGEZET ONDERWIJS

Zit je op de middelbare school, dan wordt er speciaal voor jou op vrijdagavond een interne competitie georganiseerd. Je speelt onderling wedstrijden en daarna kun je nog gezellig wat drinken en chillen in de kantine.

MEER INFORMATIE