WORLDTOUR VOORJAAR EN NAJAAR

Voor kinderen die in Rood of Oranje spelen.
2 uur lang wedstrijdjes tegen kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd en speelsterkte. Je krijgt een Balledonk-shirt in bruikleen. Externe competitie tegen clubs uit de buurt met jouw team van tennisvereniging De Balledonk. Op zondag tussen 9/10 tot 12 uur. 1 a 2 keer per maand, behalve in de wintermaanden.

 

MEER INFORMATIE             PLANNING EN UITSLAGEN

EXTERNE COMPETITIE

Externe competitie voor kinderen die Groen of Geel spelen. Zeven weken competitie waarin je met een team van leeftijdsgenoten speelt tegen andere clubs. De helft van de wedstrijden thuis en de helft in de buurt. Op woensdag voor kinderen die in Groen spelen van 14 tot ongeveer 17 uur. Op zondag voor kinderen in Geel van ongeveer 11.00 tot 16.00 uur. Inschrijfformulieren krijg je per mail zodra de inschrijving via de KNLTB open is. Je mag zelf een team samenstellen of individueel of met zijn 2’en inschrijven. De jeugdcommissie maakt de teams compleet zodat je altijd kunt tennissen, inclusief TV De Balledonk-shirt in bruikleen.

PLANNING EN UITSLAGEN

OPEN PADDENSTOELENTOERNOOI

Een extern toernooi, waar kinderen uit de gehele omtrek tegen elkaar strijden. Tijdens dit toernooi in de herfstvakantie worden er gratis lesochtenden aangeboden waarna er gezamenlijk gezellig geluncht wordt. Lekker veel tennissen in de vakantie!