Steun onze club en koop de kantine-voorraad

By 15 december 2020Geen categorie

Beste leden,

De coronacrisis heeft voor TV de Balledonk op meerdere vlakken de nodige gevolgen. Helaas geen competities maar gelukkig kan er wel getennist worden. Maar de kantine blijft leeg en dus valt een belangrijk deel van de inkomsten weg. De verwachting is dat de sluiting nog een tijd gaat duren. Hierdoor blijft de onverkochte voorraad over, waarvan een groot gedeelte “over datum” dreigt te gaan de komende maanden. Wij willen de leden dan ook de gelegenheid geven om deze artikelen tegen sterk gereduceerde tarieven te kopen.

Wanneer is de verkoop?
Er is een afhaal-/verkoopmoment op zaterdag 19 december 2020 van 14.00 uur tot 16.00 uur. Op onderstaande lijst staan alle producten die te koop worden aangeboden (Let op: de prijs is, indien van toepassing, inclusief statiegeld).

Overzicht artikelen

Maatregelen zijn getroffen
Uiteraard zijn tijdens het afhaalmoment de nodige maatregelen getroffen. Hierbij volgen we uiteraard de RIVM-richtlijnen:

  • Niet meer dan 2 leden tegelijk in de kantine.
  • Inloop vanaf ingang kantine, uitgang via de zijdeur en dan om de kantine heen via de poort van VV Heeswijk het terrein weer verlaten
  • Houd steeds voldoende afstand [1,5 meter]
  • Na betaling direct de producten meenemen en niet in de kantine blijven
  • Betaling uitsluitend door middel van pin
  • Verkoop van alcoholische dranken uitsluitend aan personen van 18 jaar of ouder

Wil je vooraf bestellen?
Mail dan je bestelling door naar habraken9@hotmail.com met vermelding van je naam, de producten en de aantallen die je wilt bestellen. Vervolgens ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging van de bestelling.

Ook kan je gewoon langskomen in de kantine op het eerder genoemde afhaalmoment. Maar…… wie het eerst komt, het eerst maalt!

Bedankt voor jouw steun en hopelijk zien we elkaar snel weer in de kantine!

TV de Balledonk