Nieuwsbrief bestuur – nr. 2: oktober 2020

By 5 oktober 2020Geen categorie

Beste leden,

Nieuwe clubkampioenen
In de afgelopen maand hebben we op het tennispark kunnen genieten van twee fantastische toernooien. De clubkampioenschappen zijn gespeeld onder prachtige omstandigheden van mooi zomers weer en een gezellig terras. De inspanning van de CK-commissie heeft geleid tot een mooi en goed georganiseerd toernooi met twee nieuwe clubkampioenen.

Bij de dames is dat geworden: Anke van Grinsven
Bij de heren is dat dit jaar: Patrick van de Rijt

Naast 35+ open toernooi
Meteen daarna waren de banen beschikbaar voor het ”Naast 35+ open toernooi”. De Commissie had het niet gemakkelijk. Ten eerste met de vele inschrijvingen van maar liefst 188 deelnemers!! En daarbij de corona maatregelen die nageleefd moesten worden. Het weer was af en toe een spelbreker, maar gelukkig zijn alle partijen op de geplande avonden en dagen gespeeld. Met een mooie finale dag op zondag 27 september.

50 jaar jubileum
Daarnaast is er nog de receptie geweest voor ons 50 jarig jubileum. Het middelpunt waren de twee jubilarissen (Jan van Liempt en Peter van Moorselaar) die vanaf het prille begin al lid zijn van de club. Er waren toespraken, een mooi shirt voor Jan en Peter, bloemen en een oorkonde van de KNLTB. In de krant en digitale Hadeejer is hier ook over geschreven.

Veel inzet
Ook veel dank aan de barcommissie die zich de afgelopen periode een slag in de rondte heeft gewerkt om alles in orde te krijgen en om daarmee te voldoen aan de steeds wijzigende regelgeving rondom de bestrijding van het corona virus.

Namens de gehele vereniging, veel dank aan al deze commissies. Chapeau!!

Nieuwe corona maatregelen
Afgelopen maandag heeft de regering nieuwe maatregelen afgekondigd waar we ons met zijn allen aan moeten gaan houden. Ook voor de onze tennisclub is dit van invloed.

De volgende punten zijn vanaf 29 september van kracht:

  • Kantine is gesloten en daarmee ook de kleedruimtes.
  • Er mag geen publiek op het park komen.
  • Begeleidende ouders van jeugdteams zijn wel welkom.
  • Trainingen gaan gewoon door.
  • Blijf voor en na de sportactiviteit zo kort mogelijk op het park.
  • Het buitentoilet is open. Zorg zelf dat het voor en na gebruik schoon gemaakt wordt.
  • Lees ook de regels op de club.

Als we ons met z’n allen houden aan deze regels kunnen we samen het corona virus stoppen.

Het bestuur