Nieuwsbrief bestuur – nr. 1: september 2020

By 8 september 2020Algemeen

Beste leden,

De activiteiten in de club nemen gelukkig weer toe. Voor de komende activiteiten hebben we daarom het terras overkapt met een tent. Dit was even fout gegaan, tijdens de laatste storm is een deel van de tent weggeblazen en lag op baan 2 in de hoek. Gelukkig is met behulp van de TD en barcommissie alles weer hersteld.


Overkapping van terras met tenten klaar voor het najaar.

We staan aan de vooravond van de start van onze eigen clubkampioenschappen die gehouden worden van 9 sept tot en met 20 sept. In deze tijd zal er minder ruimte zijn voor recreatief tennis, maar iedereen heeft de mogelijkheid mee te doen met het toernooi.

12 september staat in het thema van ons 50 jarig jubileum. Van 16.00 uur tot 18.00 uur is er een receptie. Hiervoor zijn een aantal sportverenigingen uit Bernheze, afgevaardigden van de gemeente en KNLTB uitgenodigd. Verder hebben leden zich hiervoor kunnen aanmelden. We hopen op een mooie middag waarbij we 2 leden, die al 50 jaar lid zijn te kunnen huldigen.

Direct na de clubkampioenschappen begint het “Naast35+ toernooi”. De organisatie is in volle gang en er zijn al veel aanmelding voor dit senioren toernooi. Er is nog ruimte en je bent van harte welkom om deel te nemen op elk niveau. (kijk op de site of in de mail)

Vanaf 2 oktober start de Interne Wintercompetitie weer op de vrijdagavond. Je kunt je hiervoor nog tot 12 september inschrijven.

Tijdens al deze activiteiten gaan we rekening houden met de richtlijnen van RIVM en gemeentelijke verordeningen. Daarom is de kantine en het terras ingericht met tafels en stoelen op 1.5 meter. Verdere aanwijzingen vind je op de tafels.

Bij binnenkomst moet je je voortaan registreren. Hiervoor ligt een formulier bij het afhangbord waarop je naam en telefoonnummer kunt vermelden. Dit wordt natuurlijk alleen gebruikt voor het geval er besmette personen worden gemeld door de GGD. Na 14 dagen worden de formulieren vernietigd.

We wensen iedereen veel tennis plezier en gezelligheid in en bij de kantine.

Het bestuur van TV de Balledonk