Kantine gesloten i.v.m Corona virus, vrijdagavond competitie gaat DOOR

By 12 maart 2020Geen categorie

Beste leden,

In verband met de verspreiding van het corona virus heeft het bestuur besloten om de kantine van het tennispark tijdelijk te moeten sluiten. Het park blijft voorlopig nog open om vrij te tennissen en voor het hutselen.

De interne vrijdagavond competitie gaat gewoon door tenzij deelnemers zich hiervoor ziek melden. Dan zal de wedstrijd later ingehaald moeten worden volgens de regels die nu ook gelden voor deze competitie.

Omdat de kantine vanaf heden gesloten is kan de afsluiting van de interne wintercompetitie niet doorgaan. Of dit op een later moment gaat plaatsvinden is nog in overleg.

Externe competitie gaat voorlopig niet door. Hierin volgen we de adviezen van het RIVM en de KNLTB.

Het bestuur.