Ledenadministratie: iets voor jou?

By 7 januari 2020Geen categorie

Beste Balledonkers,

Een sportvereniging als de onze kán niet zonder goede administratie. Die is nodig om aan- en afmeldingen, trainingen, competities, toernooien en contributies in goede banen te leiden. Zonder degelijke ledenadministratie, geen bloeiende vereniging!

Enkel – of dubbelspel
Voor deze belangrijke taak zoeken wij 1 of 2 vrijwilligers met hart voor de tennissport of onze vereniging in het bijzonder. Voor een optimale samenwerking, sluit je 6 à 7 keer per jaar aan bij de bestuursvergaderingen, maar het is niet verplicht. En natuurlijk word je helemaal ingewerkt en ondersteund door de huidige bestuursleden.

Enkele administratieve basisvaardigheden zijn wel handig als je de ledenadministratie up-to-date gaat houden. Je verwerkt de in- en uitschrijvingen van nieuwe en bestaande leden van onze vereniging en de KNLTB en informeert nieuwe leden. Op verzoek lever je ledenlijsten aan en je factureert de abonnementen samen met en onder verantwoordelijkheid van de penningmeester. Deze taak kost je gemiddeld ca. 5 uur per maand (met af en toe een korte piek).

Interesse of meer weten?
Neem dan contact op met:
– Margo van Dijk (secretariaat): secretariaat@tvdeballedonk.nl / 06-22082746 of
– Mirjam van Grinsven (ledenadministratie}: ledenadmin@tvdeballedonk.nl / 06-51934871