Inschrijven Externe voorjaarscompetitie: voor 17 december

By 6 december 2019Algemeen, Competitie

Beste leden,

Je kunt je weer inschrijven voor de externe voorjaarscompetitie. Let op, je hebt maar 3 weken de tijd om in te schrijven. De inschrijving sluit op 17 december. 
De voorjaarscompetitie loopt komend seizoen van begin april t/m begin juni.

Schrijf je direct in

 

BELANGRIJK!
Lees eerst deze informatie goed door voordat je het formulier invult. Er zijn nieuwe competitievormen bijgekomen.

  • Er is de mogelijkheid om op vrijdagavond externe competitie te spelen. Deze avondcompetitie start om 19.00u.  Vanwege het beperkte aantal banen zal bij grote belangstelling geloot gaan worden.  Mocht je uitgeloot worden voor de vrijdagavondcompetitie is er wel nog de mogelijkheid om een andere competitievorm in te schrijven. Geef daarom ook in het formulier vast een tweede keuze aan. Voor de avondcompetitie worden alleen dubbelcompetities aangeboden en wordt gebruik gemaakt van het Verkort Spelen.

Voor alle competitievormen geldt dat er bij grote belangstelling geloot zal worden! Dit zal waarschijnlijk alleen van toepassing zijn op de (nieuwe) avondcompetities. Geef daarom ook een tweede keuze op.

Informatie vanuit de KNLTB:

  • Verkort spelen in ALLE dubbelpartijen: Vanaf 2018 wordt in alle dubbelpartijen verkort gespeeld.  Komend jaar geldt dan ook alleen de beslissende wedstrijdtiebreak (tot 10 punten, met 2 punten verschil) in plaats van de derde set.

Tenslotte het volgende:
Ieder lid kan zich inschrijven met inachtneming van de volgende punten:

  • Inschrijving dient individueel te gebeuren.
  • Indien men een voorkeur heeft om te spelen in een bepaald team, gelieve dit op dit formulier te vermelden. De technische commissie zal hier dan proberen rekening mee te houden. De uiteindelijke samenstelling van de teams is in handen van technische commissie.
  • Indien een team moet worden teruggetrokken, wordt het risico gelopen dat een boete wordt gegeven door de KNLTB. Terugtrekking na 20 december 2019 is €115,-. Na publicatie van de indeling op internet is deze boete €225,-. Deze boete komt volledig voor rekening van het team dat zich wenst terug te trekken.
  • In het weekend werken we vanwege de drukke baanbezetting met wisselende aanvangstijden, er wordt gestart tussen 11.00u en 14.00u.
  • Het inschrijfgeld bedraagt €60,- per seniorenteam.

Inschrijving gebeurt via onderstaande button.

Sluiting inschrijving: 17 december 2019.

Heb je nog geen team maar wil je wel graag externe competitie spelen? Schrijf je in dan proberen wij je ergens in te plannen of mee te kijken naar invalmogelijkheden.

Groetjes,
Anneke & Ronald
Competitieleiding TV de Balledonk
competitie@tvdeballedonk.nl