Inschrijven externe wintercompetitie gestart

By 16 augustus 2019Algemeen, Competitie

Beste Balledonkers,

Je kunt je weer inschrijven voor de externe wintercompetitie. De inschrijving sluit op 9 september.  De wintercompetitie loopt komend seizoen van midden november t/m februari.

Schrijf je snel in via:
Schrijf je direct in

BELANGRIJK!
Lees eerst deze informatie goed door voordat je het formulier invult.
Op vrijdagavond start de competitie om 19.30 uur. Vanwege het beperkte aantal banen zal bij grote belangstelling geloot gaan worden.  Mocht je uitgeloot worden voor de vrijdagavondcompetitie dan is er de mogelijkheid om voor een andere competitievorm in te schrijven. Geef daarom in het formulier vast een tweede keuze aan. Voor de avondcompetitie worden alleen dubbelcompetities aangeboden en wordt gebruik gemaakt van het Verkort Spelen.

Informatie vanuit de KNLTB:
Alle dubbelpartijen worden volgens de regels van verkort spelen gespeeld: de 3e set bestaat uit een tiebreak tot 10 punten (met 2 punten verschil).

Tenslotte het volgende:
Ieder lid kan zich inschrijven met inachtneming van de volgende punten:

  • Inschrijving dient individueel te gebeuren.
  • Indien men een voorkeur heeft om te spelen in een bepaald team, gelieve dit op dit formulier te vermelden. De competitieleiding probeert hier rekening mee te houden. De uiteindelijke samenstelling van de teams is in handen van de competitieleiding.
  • Indien een team moet worden teruggetrokken, wordt het risico gelopen dat een boete wordt gegeven door de KNLTB. Terugtrekking na 25 september 2019 is €115,-. Na publicatie van de indeling op internet is deze boete €225,-. Deze boete komt volledig voor rekening van het team dat zich wenst terug te trekken.
  • Het inschrijfgeld bedraagt €60,- per seniorenteam.

Heb je nog geen team maar wil je wel graag externe competitie spelen? Schrijf je in dan proberen wij je ergens in te plannen of mee te kijken naar invalmogelijkheden.

Schrijf je snel in via:
Schrijf je direct in

Groetjes,
Anneke & Ronald