Start inschrijving De Toren Eten & Drinken Open 2019

Begin juni wordt ons jaarlijkse open toernooi weer gespeeld. De Toren Eten & Drinken Open 2019 zal worden gespeeld van maandag 3 juni t/m maandag 10 juni (2e pinksterdag). Het betreft hier een open toernooi, waardoor het ook mogelijk is voor jeugdleden om deel te nemen. Er wordt gespeeld op basis van actuele speelsterkte in de enkel, dubbel en mix. Dit wil zeggen dat de rating op het moment van de loting bepalend is voor de categorie waarin men deelneemt. Er zal zoveel mogelijk in poules worden gespeeld, waardoor je deelname niet bij een wedstrijd zal eindigen.
Geen dubbelpartner?
Mocht je willen dubbelen of mixen, maar je hebt nog geen partner dan kun je dit aangeven bij de inschrijving. Wij zullen dan ons best doen om een dubbelpartner voor je te vinden. Via onderstaande link kun je inschrijven t/m vrijdag 24 mei.