Vrijwilligersmiddag 2018 groot succes

By 13 november 2018Algemeen

Op zaterdag 3 november j.l. heeft de jaarlijkse vrijwilligersdag weer plaatsgevonden. Een middag waarop het bestuur haar vrijwilligers wil bedanken voor de inzet voor de vereniging, van het afgelopen jaar.

Dit jaar een vernieuwde invulling, met een kort informatief programma, waarin er interactief aan de slag is gegaan met de nieuwe website en het nieuwe PR-communicatieplan, onderlinge samenwerking, toekomstvisie en speerpunten van TV De Balledonk.  Daarna was het tijd voor een partijtje ouderwets hutselen.

De middag werd afgesloten door een goed verzorgde maaltijd, verzorgd door Fiësta Pan (een van onze nieuwe sponsoren).

Al met al een zeer geslaagde middag, volgens velen….
Zie onderstaande foto’s voor de sfeerimpressie….