Balledonk begroet sponsoren

By 24 oktober 2017Geen categorie

De sponsorcommissie van tennisvereniging De Balledonk heeft op zaterdagmiddag  21 oktober de nieuwe sponsoren uitgenodigd om samen de reclamedoeken en borden te aanschouwen die sinds kort op het tennispark hangen. Wim Dortmans, voorzitter van de tennisvereniging, verwelkomde iedereen en gaf uitleg over de noodzaak en de besteding van de sponsorgelden. Het nieuwe jeugdbeleidsplan kan hierdoor van de grond gaan komen.

Na het proosten op de samenwerking werden de sponsoren bedankt middels een bloemetje. De bloemen waren ter beschikking gesteld door supermarkt Coop, die onlangs met haar winkelactie  eveneens een mooi sponsorbedrag aan de tennisvereniging schonk. Nieuwe sponsoren: Al Beveiliging, V&S Authentiek Bouwen, GreenMax, MACO lijmwerken, Ondernemersbelang H-D, Van der Wijst Salaris & Advies, Stukadoorsbedrijf de Haas, Restaurant Het Sentiment, Viking Entertainment en Handelsonderneming HBL. Ter afsluiting zijn er foto’s gemaakt met de aanwezige sponsoren.

Meer informatie over de tennisvereniging en sponsoren:

SPONSORVIDEO

SPONSOREN