Externe najaarscompetitie

By 16 mei 2017Competitie

Dag allemaal,

Allereerst een belangrijke wijziging voor de communicatie, ons nieuwe e-mailadres is: competitie@tvdeballedonk.nl

Met de voorjaarscompetitie nog in volle gang is het ook weer tijd om je in te gaan schrijven voor de externe najaarscompetitie.
De externe wintercompetitie gaat vanaf 16 september 2017 van start en loopt door t/m het weekend van 28 oktober 2017 (precieze speeldata zijn te vinden op de website van TV de Balledonk).
De inschrijving is nu geopend t/m 26 mei 2017. 

Ieder lid kan zich inschrijven met inachtneming van de volgende punten:

Ø Inschrijving dient individueel te gebeuren.
Ø Indien men een voorkeur heeft om te spelen in een bepaald team, gelieve dit op dit formulier te vermelden. De technische commissie zal hier dan proberen rekening mee te houden. De uiteindelijke samenstelling van de teams is in handen van technische commissie.
Ø  Indien een team moet worden teruggetrokken, wordt het risico gelopen dat een boete wordt gegeven door de KNLTB. Terugtrekking na 1 juni is €115,-. Na publicatie van de indeling op internet is deze boete €225,-. Deze boete komt volledig voor rekening van het team dat zich wenst terug te trekken.
Ø Inschrijfgeld bedraagt €60,- per seniorenteam en €40,- per juniorenteam

Inschrijving gebeurt via onderstaande link:
https://docs.google.com/forms/ d/e/1FAIpQLSdOHyp32u- gGcU31fq3dPyXIWyzC7RadTME_ I0LW7JgXe4ETQ/viewform?usp=sf_ link

Ook wordt in het najaar weer de 8&9-competitie aangeboden, vind je het leuk om in een klein team 1 of 2 wedstrijden op de zondagmiddag te spelen, meld je dan nu aan!

Groetjes Manon & Debbie
Competitieleiding TV de Balledonk