Inschrijven Externe Najaarscompetitie 2017 (tot 26 mei)

By 8 mei 2017Competitie

Hallo allemaal,

Met de zomer nog in aantocht is het al weer tijd om aan de najaarscompetitie 2017 en de 8&9-competitie te denken!  Vanaf dit moment is het mogelijk om in te schrijven voor de externe najaarscompetitie en de 8&9-competitie, er kan worden ingeschreven tot 26 mei 2017. Voor het speelschema, zie onderstaande afbeelding.

INSCHRIJVEN

Het is wederom de bedoeling dat ieder lid individueel inschrijft, op het formulier kan een voorkeur voor team worden aangegeven. Mocht je nog geen team hebben schrijf dan ook gerust in, dan gaan wij kijken of we een passend team kunnen samenstellen.

Mochten er vragen zijn, mail dan naar: competitie@tvdeballedonk.nl

Competitieleiding Balledonk
Debbie van Boxmeer en Manon Bax
najaarstennis