Inschrijven: Balledonk Open 2017

Over enkele weken wordt ons jaarlijkse Open Toernooi weer gespeeld. Het staat gepland van maandag 29 mei tot en met maandag 5 juni (2e pinksterdag). Het toernooi valt in tegenstelling tot andere jaren niet middenin de externe voorjaarscompetitie, maar na afloop ervan.

Wij zouden het leuk vinden als je meedoet! Inschrijven kan tot en met zaterdag 20 mei via onderstaande link.

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=55B7A8D4-0605-464F-BDAD-CCAE5FF4C18F

Nieuw dit jaar is dat de enkels gespeeld worden op basis van actuele speelsterkte. Dit houdt in dat je bij de inschrijving niet zelf hoeft aan te geven in welke categorie je wilt spelen, maar dat je op basis van je actuele sterkte zult worden ingedeeld in een categorie.

We hopen dat jullie dit jaar weer massaal meedoen en je clubgenoten op het toernooi attendeert.

Met vriendelijke groeten,
Commissie Balledonk Open