Aanmelden t/m 12 oktober: Generatietoernooi (15 oktober)

Op zaterdag 15 oktober organiseren we weer het generatie-toernooi! Van 18 tot 21 uur maken we er weer een gezellig toernooi van!
En deze keer ook weer voor senioren!

Een korte uitleg:  Je kan je voor dit toernooi aanmelden met bijv. je vader, moeder, zoon, dochter, neef, nicht, opa, oma, oom, tante of een kennis (deze hoeven geen lid te zijn van onze vereniging). Als er maar minimaal 1 generatie verschil is. Je wordt op het tennisniveau van de jongste generatie ingedeeld.
Voor de jongste leden en degenen die net begonnen zijn met tennis is dit een extra leuk toernooi.

Er wordt gespeeld tussen 18:00 en 21.00 uur. We proberen iedereen een aantal partijen te laten spelen van elk een half uur. Zorg dat je van tevoren gegeten hebt! We zorgen echter wel voor lekkere hapjes tijdens het toernooi.
De indeling van de wedstrijden wordt enkele dagen van tevoren gemaild. Tevens wordt de indeling opgehangen bij de kantine.

Aanmelden kan t/m woensdag 12 oktober.
We zijn ook op zoek naar een hulpouder die het toernooi mee wil organiseren. Dit zal bestaan uit (samen met lid van de jeugdcommissie): -indeling wedstrijden maken -banen voorbereiden(voor rood en oranje indien nodig) -hapjes maken en serveren.

Klik op de link hieronder en vul het aanmeldformulier in:

Link naar aanmeldformulier
Groetjes van de jeugdcommissie.