Tot 28 augustus: Inschrijven Externe wintercompetitie 2016

By 15 juli 2016Competitie

Dag allemaal,

Allereerst een belangrijke wijziging voor de communicatie, ons nieuwe e-mailadres is:competitie@tvdeballedonk.nl.

Met de clubkampioenschappen net achter de rug is het ook weer tijd om je in te gaan schrijven voor de externe wintercompetitie.
De externe wintercompetitie gaat vanaf 17 november 2016 van start en loopt door t/m het weekend van 21 januari 2017 (precieze speeldata zijn te vinden op de website, onder Senioren.).

De inschrijving is nu geopend t/m 28 augustus 2016. Let op want deze datum valt in de zomervakantie, denk dus tijdig aan je inschrijving!
Nieuw: de inschrijving gebeurt via een digitaal inschrijfformulier, de link staat onderaan dit bericht.

Ieder lid kan zich inschrijven met inachtneming van de volgende punten:
Ø  Inschrijving dient individueel te gebeuren.
Ø  Indien men een voorkeur heeft om te spelen in een bepaald team, gelieve dit op dit formulier te vermelden. De technische commissie zal hier dan proberen rekening mee te houden. De uiteindelijke samenstelling van de teams is in handen van technische commissie.
Ø  Indien een team moet worden teruggetrokken, wordt het risico gelopen dat een boete wordt gegeven door de KNLTB. Terugtrekking na 6 september is €115,-. Na publicatie van de indeling op internet is deze boete €225,-. Deze boete komt volledig voor rekening van het team dat zich wenst terug te trekken.|
Ø  In het weekend werken we vanwege de drukke baanbezetting met wisselende aanvangstijden, er wordt gestart tussen 11.00u en 13.00u.
Ø  Inschrijfgeld bedraagt €60,- per seniorenteam en €40,- per juniorenteam.

Inschrijving gebeurt via onderstaande link:

INSCHRIJVEN

Data Wintercompetitie 2016 / 2017

wintercompetie 2016

Heb je nog geen team maar wil je wel graag externe competitie spelen? Schrijf je in dan proberen wij je ergens in te plannen of mee te kijken naar invalmogelijkheden.

Groetjes Manon & Debbie
Competitieleiding TV de Balledonk