Inschrijven Externe KNLTB-najaarscompetitie (t/m 1 juni)

By 27 mei 2016Competitie

Hallo allemaal,

Met de zomer nog in aantocht is het al weer tijd om aan de najaarscompetitie 2016 te denken! Dit is een nieuwe vorm van externe competitie waarbij de 7 speeldagen gepland staan in de maanden september en oktober. Deze competitie wordt dit jaar voor het eerst bij de tennisvereniging De Balledonk aangeboden.
Vanaf dit moment is het mogelijk om in te schrijven voor de externe najaarscompetitie, er kan worden ingeschreven tot 1 juni 2016.

INSCHRIJVEN

Het is wederom de bedoeling dat ieder lid individueel inschrijft, op het formulier kan een voorkeur voor team worden aangegeven. Mocht je nog geen team hebben schrijf dan ook gerust in, dan gaan wij kijken of we een passend team kunnen samenstellen.

Mochten er vragen zijn, mail dan naar: competitie@tvdeballedonk.nl

Groetjes Manon en Debbie,
Ook namens de TC

Leave a Reply