Inschrijven Balledonk Open 2016 – Verlengd t/m zondag 1 mei!!

De inschrijving voor het Open Toernooi TV de Balledonk 2016 is met een week verlengd tot en met 1 mei 2016. Graag willen we je uitnodigen om deel te nemen aan ons toernooi.

In mei wordt het jaarlijkse Balledonk Open weer georganiseerd. Het toernooi wordt gespeeld van maandag 9 t/m maandag 16 mei (2e pinksterdag). Bij grote drukte wordt er in het voorafgaande weekend ook getennist. Alle onderdelen worden waar mogelijk op sheets gespeeld, tenzij er niet genoeg inschrijvingen zijn.  Gedurende het toernooi vindt er geen externe competitie van de KNLTB plaats.

Je kunt t/m zondag 1 mei inschrijven via onderstaande button. Wij zien je inschrijving graag tegemoet en hopen je dit jaar weer te zien.

Wij zijn ook nog op zoek naar enkele vrijwilligers die deel uit willen maken van de commissie en/of ons tijdens het toernooi zouden willen helpen. Mocht je interesse hebben, laat het dan even aan ons weten: opentoernooi@tvdeballedonk.nl.

Met vriendelijke groeten,
Open Toernooicommissie TV De Balledonk

Inschrijven